hits

Kaths thai kyllingsuppe 🍜

Denne er supergod! Hele året!

Her kan du like gjerne bytte ut kyllingen med fisk om en ønsker det- jeg har testet begge deler og den ble like god😍

Brukte da frosne biter av torsk rett i suppen ca 5-8 min før servering.

Du trenger:

3 stk kyllingfilet i små biter

1 stk rød chili finhakket

3 stk hvitløksfedd finhakket

1 stk. Gul løk finhakket

0.5 dl oljetil steking

1 dl vann / buljong

4 ss red currypasteetter smak

3 stk kokosmelk bokser

2 ss fiskesaus

3 stilk sitrongresskuttet i fire

0,5 pk brekkbønnerdelt i to

0.5 stk paprika skivet

10 stk sopp

2 stk gulrot i staver

Skjær kyllingfilene i tynne skiver. Finhakk chili og hvitløk, løk, del paprika i skiver, sitrongress og gulrot i tynne staver, bønnene og sopp i to. Fres hvitløk og chili raskt i olje i en stor gryte. Ha kyllingen, og stek i noen minutter. Ha over vann og 1 ss currypaste.

Tilsett kokosmelk, fiskesaus, sitrongress, 2 ss currypaste og småkok i 20 min. Legg så i resten av grønnsakene. Småkok i 10 minutter og smak deg frem med fiskesaus og eventuellt mer currypaste.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Arendal