hits

Bondeomelett

Dette er perfekt middag for f brukt opp litt rester i kjleskapet.

Her kan man mikse med det man har😊

Du trenger:

Ca 300 g kokt skinke/ salami eller annet plegg

6 stk egg

2 ss olje til steking

1 dl melk

1 dl matflte

1 ts salt + pepper

500 g kokte poteter

1⁄2 stk purre

150 g Sjampinjong

10 stk cherrytomat

1 dl matflte

50g pinjekjerner

Del plegget, poteter, sjampinjong og purre i biter.

Varm olje i en stekepanne og surr alt til purren er myk og potetene og sjampinjongen begynner f litt farge. Krydre med litt salt og pepper. Hell alt i en ildfast form, eller bruk en stekepanne som tler st i stekeovnen.

Visp sammen egg, flte og melk, og krydre med salt og pepper. Hell blandingen over potetene.

Del cherrytomater i to eller i skiver og fordel dem p toppen. Dryss over pinjekjerner for ekstra deilig smak

Sett formen midt i ovnen p 220 C i ca. 20-30 minutter, eller til eggene har satt seg og omeletten har ftt litt farge p overflaten. La omeletten hvile et par minutter fr servering.

n kommentar

hannah elisabeth

03.05.2018 kl.15:42

Nam :) S veldig godt ut

Skriv en ny kommentar

, Arendal