hits

Helstekt kylling 🍗

Helstekt kylling!

Superenkelt og veldig saftig og godt! Middag som gjr seg selv , mens man kan gjre andre ting ☺

Du trenger

1 hel r kylling (1,5-2 kg)

Laurbrblad

Sitron

Hvitlk

Salt & pepper

Sett ovnen p 180 grader.

Del sitron i to og putt inni kyllingen sammen med laurbrblad og rensende hvitlksfedd.

Gni kyllingen veldig godt inn med salt & pepper.

Jeg bandt beina sammen med en bomullshyssing.

Stek kyllingen frst opp ned i 15-20 minutter.

S snur du den , og lar den steke videre i ca 50 minutter. Kommer an p hvor stor fugl du har.

Ta en test og stikk et lite hull i kjttet, saften som renner ut skal vre helt blank. Hvis den har et lite hint av rosa , s er den ikke ferdig.

Kyllingen skal ogs hvile minimum 15 minutter etter du har tatt den ut. Da blir den best☺

Serveres med stekte smpoteter og grnnsaker.

Favoritt hos alle hos oss hvertfall😎

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Arendal